Käsipallo on hieno, hauska ja vauhdikas pallopeli, joka sopii hienosti lapsille ja nuorille. Toiminnassa ja valmennuksessa seuraamme Olympiakomitean Tähtiseura-arvoja ja ohjeita.Toiminta on myös kaksikielistä. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsimme sinulle joukkueen. Näin pääset mukaan käsipalloharrastukseen.

Tervetuloa mukaan!

KÄSIPALLO LAJINA

Käsipallo on Olympialaji. Maailman kolmanneksi suosituin sisäpallopeli. Käsipalloa pelataan yli 200 maassa. Maailmanlaajuisesti käsipallonharrastajia on yli 20 miljoonaa käsipalloilijaa.

Käsipallo on todellinen kontaktilaji, missä juostaan, hypätään, heitetään ja välillä jopa painitaan. Huippupelaajat heittävät palloa jopa 160 km/h. Käsipallopeli kestää 2 x 30 minuuttia. Maaleja jokaisessa pelissä tulee yleensä noin 50 – 70 kpl. Kova vauhti, taktiikkaa ja lähikontaktia tekee sen että ottelut ovat tosi mielenkiintoisia katsoa. Sen voi meidän koko #YELLOWARMY todistaa!

Suomessa käsipallon harrastajia on noin 4000 harrastajaa ja urheilijaa.

KÄSIPALLOSTA HARRASTUS

UUDET PELAAJAT
“Olen kiinnostunut aloittamaan käsipallon.”

PELAAJAPASSIT KIREÄSSÄ TALOUDELLISESSA TILANTEESSA

Taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä, hallitus voi myöntää perheelle maksun puolituksen tai maksuvapautuksen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus perusteluineen sähköpostilla: